Η εταιρεία μας

Ιστορικό

Το 1998, σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 14.000 m2 (στεγασμένοι χώροι 4.500 m2), ιδρύεται στη Βόρειο Ελλάδα η εταιρεία “ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ” με σκοπό την επεξεργασία, παραγωγή και διακίνηση κατεψυγμένων αλιευμάτων.

Σεβόμενη πάντα τις απαιτήσεις και προσδοκίες των καταναλωτών, η εταιρία δεσμεύεται για υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας προϊόντα, λειτουργώντας υπό τους κανόνες του συστήματος ISO 22000:2005, διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό. Η τήρηση αυτής της δέσμευσης σε συνδυασμό με την έγκαιρη ενσωμάτωση των τάσεων της διεθνούς αγοράς σε θέματα νέων προϊόντων, επεξεργασίας, διασφάλισης ποιότητας και τιμών οδήγησε στην γοργή ενδυνάμωση της εταιρίας.

Με αποθηκευτικούς χώρους – ψυγεία σε Αθήνα, Κατερίνη καθώς και οργανωμένο δίκτυο διανομής, επιτυγχάνεται η ταχύτερη διακίνηση των προϊόντων και η αμεσότερη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Εκπληρώνοντας απόλυτα τους στόχους της μέχρι σήμερα, η εταιρία “ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ” θέτει διαρκώς νέους, υψηλότερους και πιο απαιτητικούς, οδηγούμενη με σταθερά βήματα στην επίτευξη του σκοπού της: τη διαρκή εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Δραστηριότητες

Η εταιρία “ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ”, έχει καταφέρει να εισάγει προϊόντα από κάθε γωνιά του κόσμου, ώστε να καλύψει τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γευστικές αναζητήσεις ταυτόχρονα.

Στον κατάλογο των προϊόντων της περιλαμβάνονται όλα τα είδη αλιευμάτων όπως καλαμάρια, χταπόδια, γαρίδες, οστρακόδερμα και διαφόρων ειδών ψάρια.

Η επεξεργασία αυτών συγκεκριμενοποιείται όσον αφορά τη διαφοροποίηση στην όψη αλλά και τη συσκευασία. Πιο αναλυτικά, τα είδη προσφέρονται καθαρισμένα, ημικαθαρισμένα, φιλεταρισμένα, φετοποιημένα και συσκευάζονται ανάλογα για καταστήματα ή εμπορικές εταιρίες του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.